Algemene Voorwaarden

Op het moment dat u Tuinman-hovenier bezoekt en mogelijk gebruik maakt van de aangeboden informatie en andere diensten, stemt u onvoorwaardelijk in met de Privacy Verklaring, Disclaimer en de Algemene Voorwaarden. 

Informatie

Tuinman-hovenier heeft de inhoud van deze website met grote zorgvuldigheid samengesteld. De informatie wordt met regelmaat geactualiseerd of indien nodig aangevuld. Tuinman-hovenier is  niet verantwoordelijk voor onjuistheden en/of onvolledigheden die te vinden zijn op de website. 

De informatie is gericht op hoveniers en tuinmannen. De artikelen zijn verdeeld in diverse kenmerken die te maken hebben met het beroep Tuinman en hovenier. Er wordt in dit geval ook algemene informatie gegeven en geen persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het opnemen van de tips, mochten deze niet werken in uw geval, dan kunt u dit niet achterhalen op Tuinman-hovenier.

Tips en contact 

Er wordt geen vergoeding gegeven op de tips die wij ontvangen van bezoekers. Wanneer we ze plaatsen zal dit geheel kosteloos zijn. Mochten er eventuele samenwerkingen ontstaan, dan zullen we externe voorwaarden bespreken. Contact kan worden gelegd via de aangewezen mogelijkheden.

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Hoveniers Limburg Hoveniers Noord Brabant Hovenier Gelderland Hoveniers Zeeland Hoveniers Zuid Holland Hoveniers Noord Holland Hoveniers Utrecht Hoveniers Overijssel Hoveniers Flevoland Hoveniers Drenthe Hoveniers Groningen Hoveniers Friesland
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
De hovenier De hovenier De tuin De tuin Tuinontwerp Tuinontwerp Tuinonderhoud Tuinonderhoud Tuinaanleg Tuinaanleg Planten Planten
Meer zien? Meest gelezen