Adverteren

Om sociaal zichtbaar te zijn kun je er voor kiezen als hovenier om online advertenties te plaatsen. Door online advertenties is het mogelijk om hoveniersdiensten aan te bieden aan consumenten. Hierdoor wordt jouw merk/website eerder gezien. Wil je als hovenier gezien worden op Tuinman-hovenier, dan is dat zeker mogelijk. Dan kun je je bedrijf aanmelden en/of kiezen om te adverteren.
Hovenier aanmelden kan hier.

Adverteren via banners

Op de website zijn diverse witte kaders te vinden, waar een advertentie in geplaatst kan worden. Wanneer we akkoord gaan met een samenwerking, dan wordt er een afbeelding uitgelezen met daarop de nodige informatie, product of dienst. Zodra bezoekers op de afbeelding klikken, zullen ze doorverwezen worden naar de opgegeven webpagina.

Mocht je interesse hebben in een advertentie plaatsen, dan dien je hieronder contact op te nemen. Geef aan waar de advertentie over gaat, de plaatsing en de desbetreffende link naar de webpagina. Tuinman-hovenier zal het verzoek bekijken. Bij interesse vanuit Tuinman-hovenier wordt er contact opgenomen voor de voorwaarden.

Link leggen

Tuinman-hovenier is een platform over de tuin en de hoveniers. Naast een overzicht van hoveniers, worden er ook diverse relevante geplaatst. Het is mogelijk om vanuit een artikel een link te plaatsen naar jouw website.

Geef aan welk artikel de interesse heeft opgewekt en welke ankertekst er in de tekst moet staan. Het is daarnaast altijd mogelijk om de tekst aan te passen en een geschikte ankertekst te creëren. Als laatst is het belangrijk om de link door te sturen waar naartoe geleid zal worden.

Bij het indienen van het verzoek zal Tuinman-hovenier contact opnemen met onze voorwaarden van linkbuilding. Er wordt doorgaans gevraagd voor een link ruil, maar dit wordt besproken tijdens de voorwaarden. Eerst zal Tuinman-hovenier de waarde van het verzoek controleren en goed keuren!

Wanneer we praten over adverteren komen er nog veel meer vormen aan bod. Heb je eventueel een andere vorm in gedachten, dan staat Tuinman-hovenier zeker open om hier naar te kijken. Laat via het contactformulier achter welke vorm van adverteren je wilt toepassen en we zullen de mogelijkheden bekijken.

Vul hieronder de gegevens nauwkeurig in en wij zullen contact opnemen voor een eventuele samenwerking!

Naam
Wat is je e-mailadres?
Je opmerkingen...
Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Hoveniers Limburg Hoveniers Noord Brabant Hovenier Gelderland Hoveniers Zeeland Hoveniers Zuid Holland Hoveniers Noord Holland Hoveniers Utrecht Hoveniers Overijssel Hoveniers Flevoland Hoveniers Drenthe Hoveniers Groningen Hoveniers Friesland
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
De hovenier De hovenier De tuin De tuin Tuinontwerp Tuinontwerp Tuinonderhoud Tuinonderhoud Tuinaanleg Tuinaanleg Planten Planten
Meer zien? Meest gelezen