Garantie hovenier

Garantie kun je bij iedere hovenier verwachten, alleen is dit wederom bij iedereen anders. Het is verstandig om de garantie van te voren te bespreken en mee te nemen in het contract. Mocht er dan iets gebeuren, kun je het direct achterhalen op de hovenier. 

Garantie hovenier

Tevredenheidsgarantie

Steeds vaker geven hoveniers een tevredenheidsgarantie op het ontwerp van de tuin. Mocht je niet tevreden zijn voor het ontwerp, dan hoef je het ook niet te betalen. In principe zul je alleen voor het ontwerp betalen als je het ontwerp laat uitvoeren. 

Hoveniers met een tevredenheidsgarantie zijn doorgaans zeer content met hun vaardigheden en vinden het belangrijk dat de klant tevreden is. Ze zullen met veel inzet het ontwerp maken om de klanttevredenheid hoog te houden. Het geeft de klant vaak een positief gevoel bij het selecteren van een hovenier en kan bepalend zijn in de keuze. 

Tuinaanleg en onderhoud

Garantie op de tuin is handig als er onverwachte situaties ontstaan. Denk aan het wegzakken van het terras, een zware windstorm die de hele tuin omploegt, het begeven van een dure plant vlak na aanschaf of andere vervelende situaties. Het is mogelijk om hier garantie over te krijgen, maar dit dien je te bespreken met de hovenier. 

Dit geldt hetzelfde voor onderhoud. Je gaat ervan uit dat de onderhoud wordt uitgevoerd na behoren en verwachtingen. Wanneer het onderhoud niet goed wordt uitgevoerd, kun je dit vaak terughalen op de hovenier. 

Je kunt garantie krijgen op bomen, struiken, planten, straten, veranda’s en nog veel meer. Je zult dit wel duidelijk moeten afspreken middels de voorwaarden. Ga er ook niet van uit dat er standaard garantie bij zit. Vraag dit altijd na en bespreek de mogelijkheden. Afspraken maken kan namelijk altijd. 
 

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Meer in deze categorie? Bekijk deze artikelen dan ook eens